Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Plaats je eigen verslag / persbericht

Het is mogelijk om zelf je persbericht of verslag op deze website te publiceren. Vul hieronder je naam en emailadres in en je ontvangt per omgaande een link naar het publicatieformulier.

Uw naam:
Uw emailadres:Toernooi aanmelden

Ook is het mogelijk om zelf een toernooi voor deze website aan te melden. Vul hiervoor onderstaand je naam en emailadres in en je ontvangt per omgaande een link naar het aanmeldformulier.
Uw naam:
Uw emailadres:

Jouw bericht, verslag of toernooidatum zal voor publicatie door onze websitebeheerder worden gecontroleerd. Schooldammen.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden het bericht voor publicatie aan te passen of geheel te weigeren. Oneigenlijk gebruik van deze website of ongepast taalgebruik wordt altijd afgewezen.