Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Laatste wijzigingen HF NK schooldammen

Sinds de eerste vrijgave van de indelingen hebben enkele scholen helaas moeten afzeggen. Daarom zijn er nog enkele kleine verschuivingen ontstaan in welke school waar speelt.

De scholen en organisaties zijn geïnformeerd. Fans en publiek moeten even op de bijlagen onderaan dit bericht kijken voor de laatste stand van zaken.

In enkele plaatsen is nu een oneven aantal scholen. Dit kan worden aangevuld met een school uit die plaats die in een eerder stadium de halve finale net niet wist te halen. In Wapenveld is dat 'Het Talent' uit Heerde.

Hier vind je alle speellocaties van de Halve Finales.  Herzien overzicht school-plaats HF welpen
  Herzien overzicht school-plaats HF pupillen

Geplaatst op woensdag 8 april 2015 door cor

Terug naar overzicht