Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

3e editie KNDB online Pinky schooldamtoernooi

Op woensdag 10 juni wordt het derde KNDB online Pinky schooldamtoernooi gehouden. Wederom wordt er gespeeld op de populaire damsite lidraughts.org

Het toernooi is bedoeld voor alle kinderen van de basisschool. Om mee te kunnen doen, heb je een account nodig op lidraughts.org. Als je deze nog niet hebt, registreer je dan vroegtijdig. Om je aan te melden, kun je een mail sturen naar schooldammen@kndb.nl. Je geeft dan jouw naam en jouw "nickname" door. Dan weten wij wie je bent.

De gegevens voor het toernooi staan hieronder. Je kan je nu al aanmelden!  In de bijlagen staan handige instructies voor het gebruik van lidraughts.

Datum: 10 juni 2020

Tijd: 1500 - 17.00 uur

Link: https://lidraughts.org/tournament/P4GWKuVK

Wachtwoord om deel te nemen is "schooldammen"  Handleiding Lidraughts
  Instructie pauzeknop

Geplaatst op dinsdag 2 juni 2020 door Danny

Terug naar overzicht