Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Wijziging locatie Wapenveld (pupillen)

Wegens onvoorziene omstandigheden moeten we voor het schooldammen in Wapenveld uitwijken naar een andere locatie. De speellocatie wordt: CBS De Parel. Klapperdijk 35 8191 AC Wapenveld.

Wijziging locatie Wapenveld (pupillen)

De school ligt iets verscholen aan de weg, met een looppad ernaar toe. Dit houdt in dat u het mogelijk niet meteen herkend. De organisatie zal de locatie derhalve markeren met een beachvlag. U kunt parkeren op de aangegeven plaatsen op het kaartje.

 


Geplaatst op dinsdag 4 april 2017 door WebM

Terug naar overzicht