Schooldammen.nl
Toernooien
Binnenkort worden deze toernooien gespeeld:

zaterdag 25 mei 2024
Finale NK Schooldammen Pupillen - N.t.b.

zaterdag 25 mei 2024
Finale NK Schooldammen Welpen - N.t.b.

Meer informatie over deze en andere toernooien lees je in
de agenda

Toernooi plaatsen

Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Word jij Nederlands Kampioen 2016?

Iedereen die in Nederland woont en geboren is in 2008 of daarna mag meedoen aan het NK Benjamins. Je hoeft dus geen lid te zijn van een damvereniging. Dus, kun je goed dammen? Geef je dan op voor het NK Benjamins, dat op 28 mei van 12:00 tot 17:00 in Culemborg wordt gehouden.

Word jij Nederlands Kampioen 2016?

In overleg met de KNDB organiseert damvereniging Denk en Zet Culemborg op zaterdag 28 mei het 7e Open NK dammen voor Benjamins. Benjamins zijn kinderen geboren in 2008 of daarna. Iedereen die in Nederland woont en geboren is in 2008 of daarna mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een damvereniging.

Kun je goed dammen, doe dan mee. 

Er wordt gespeeld bij PW Consulting, Stationssingel 25 in Culemborg.

Het begint 12.00 uur, einde uiterlijk 17.00 uur.

Er wordt gespeeld in twee groepen, één voor jongens en één voor meisjes. Aan het eind kunnen we dus twee kampioenen huldigen. Alleen als er voor een groep minder dan 8 aanmeldingen zijn wordt er in één groep gespeeld.

Aanmelden kan door naam, adres en geboortedatum door te geven via email adresdenkenzet@live.nl en tijdige betaling van het inschrijfgeld.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en moet worden overgemaakt op rekening NL04 ABNA 0801 1583 11 t.n.v. H. Stoop te Culemborg.

Wie voor 14 mei betaalt ontvangt 50% korting en hoeft dus maar € 5,00 te betalen. In het programmaboekje worden alleen kinderen vermeld waarvoor het inschrijfgeld voor 14 mei is betaald.

Voor iedere deelnemer is er een beker.
Graag tot ziens in Culemborg.
Henk Stoop
Jeugdleider damvereniging Denk en Zet Culemborg


Geplaatst op zondag 3 april 2016 door WebM

Terug naar overzicht