Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Scholen Emmeloord krijgen damles aangeboden

Scholen in de gemeente Emmeloord hebben onlangs een brief ontvangen waarin Damkring Emmeloord damlessen op school aanbiedt. Een prachtig initiatief dat met de steun van Stichting Aanzet tot stand is gekomen.

Scholen Emmeloord krijgen damles aangeboden

Vind jij dammen leuk, woon jij in de omgeving van Emmeloord en zit je daar op de school? Vraag dan meester of juf naar de mogelijkheid om damles op school te krijgen. Het is een leuke afwisseling voor rekenen en je leert er veel beter door concentreren.

Is de brief op school zoek geraakt of niet ontvangen? Open dan het pdf bestand hier onderaan het bericht, of neem contact op met:
Damkring Emmeloord via emailadres: damtoernooi@gmail.com of k.veldstra@kpnmail.nl 


Geplaatst op maandag 24 augustus 2015 door cor

Terug naar overzicht