Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

NK individueel voor onze jongste dammers

In overleg met de KNDB organiseert damvereniging Denk en Zet Culemborg op zaterdag 23 mei het 6e Open NK dammen voor Benjamins. Benjamins zijn kinderen geboren in 2007 of daarna. Iedereen die in Nederland woont en geboren is in 2007 of daarna mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een damvereniging. Kun je goed dammen, doe dan mee. Word jij Nederlands Kampioen?

NK individueel voor onze jongste dammers

Er wordt gespeeld bij PW Consulting, Stationssingel 25 in Culemborg.
Dat begint om 12:00 uur en duurt tot uiterlijk 17:00 uur.

Er wordt gespeeld in twee groepen, één voor jongens en één voor meisjes. Aan het eind kunnen we dus twee kampioenen huldigen. Alleen als er voor een groep minder dan 8 aanmeldingen zijn wordt er in één groep gespeeld.

Aanmelden kan door naam, adres en geboortedatum door te geven via email adres denkenzet@live.nl en tijdige betaling van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en moet worden overgemaakt op rekening NL04 ABNA 0801 1583 11 t.n.v. H. Stoop te Culemborg. Wie voor 9 mei betaalt ontvangt 50% korting en hoeft dus maar € 5,00 te betalen.

Voor iedere deelnemer is er een beker.

Meer informatie over het toernooi vind je op: de toernooisite van jeugddammen.com

Vanwege de productietijd kunnen alleen kinderen waarvoor het inschrijfgeld voor 9 mei is betaald in het programmaboekje vermeld worden.
Geplaatst op vrijdag 17 april 2015 door cor

Terug naar overzicht