Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

Schooldamseizoen 2019-2020

De data voor de halve finales en finale van Nederland zijn bekend. Op 18 april 2020 zijn de halve finales en op 16 mei is de Grote Finale. Tot slot is er nog het topscorerstoernooi op zaterdag 27 juni.

In sommige plaatsen is er al een regionaal toernooi gespeeld. In andere plaatsen worden de toernooien begin 2020 gespeeld. De data en locaties druppelen zo langzamerhand binnen. De sluitingsdatum voor aanmelding voor de halve finales is op 16 maart 2020. Daarna zullen de indelingen zo spoedig mogelijk hier op schooldammen.nl worden gepubliceerd.

Op dit moment zijn nog niet alle speellocaties voor de halve finales bekend. Op het moment dat deze wel bekend zijn, zullen deze ook hier op schooldammen.nl bekend gemaakt worden.

Wij wensen alle scholen en organisatoren alvast heel veel succes!


Geplaatst op dinsdag 3 december 2019 door Danny

Terug naar overzicht