Schooldammen.nl
Toernooien
Momenteel zijn er geen toernooien bekend

Toernooi plaatsen
Ontdek het zelf!

Hoor je wel eens iets over dammen en lijkt het je leuk om het eens te proberen of te leren? Dan kun je via je meester of juf een gratis pakket aanvragen voor de klas:

Of misschien doet jouw school al mee aan de schooldamkampioenschappen?
Lees hier dan meer wat je zelf kunt doen.

Wist je dat toptalent Jan Groenendijk ontdekt is met het schooldammen?

Plaats je eigen verslag

Plaats je eigen verslag of persbericht door het formulier in te vullen op onze speciale pagina

Klik hier

Denken Ún bewegen - buitendambord

Voor scholen die graag zien dat kinderen buiten spelen, maar die ook oog hebben voor de fysiek wat minder sterke kinderen, biedt een buitendambord wellicht uitkomst.

Neem 100 'normale' stoeptegels, verf er om en om totaal 50 wit en u hebt een prachtig dambord van 3x3 meter. Voor passende schijven kunt u hier terecht.

Meer uitdaging?

Ben je zó goed geworden dat je altijd van iedereen wint, op school en ook als je tegen andere scholen speelt? Dan wil je misschien wel eens proberen te dammen tegen andere goede dammers, die bij een club dammen....

Op Jeugddammen.com vind je allemaal informatie over toernooien waar kinderen aan mee doen die, net als jij, op school altijd heel veel winnen. 

De Sprengel en de Akker winnen in Gramsbergen

In MFC De Binder werd woensdagmiddag 11 januari het PLUS schooldamtoernooi Gramsbergen gehouden. Ook nu deden de basisscholieren van De Akker, Prinses Irene, De Sprengel, DenVelde en Radewijk hieraan mee met groot aantal kinderen.

De Sprengel en de Akker winnen in Gramsbergen

Bij de welpen (tot en met groep 6) won het eerste team van De Akker. De tweede prijs was voor Prinses Ireneschool en derde werd het derde team van De Akker.

Bij de pupillen (groep 7/8) won De Sprengel met grote overmacht. Erik Hulzebosch deelde vol trots de prijzen aan ze uit. De tweede prijs was voor het eerste team van De Akker en de derde prijs won het eerste team van de Prinses Ireneschool.

Er wordt met grote verwachtingen uitgekeken naar het provinciaal schooldamkampioenschap dat volgende maand in Westerborg gehouden zal worden. De beste drie schoolteams van beide groepen zullen daar uitkomen.

De Sprengel en de Akker winnen in GramsbergenDe Sprengel en de Akker winnen in Gramsbergen

Geplaatst op vrijdag 20 januari 2017 door WebM

Terug naar overzicht